Я щаслива

Фільм мелодрама «Я щаслива »:

Наталія Полушкіна вважає своє життя одноманітною, сірої і здається абсолютно безперспективною. Не так вона уявляла собі своє райдужне майбутнє, весілля, шлюб і затишне гніздечко. Схоже ідилія і гармонія - вона лише в мріях, а реальність набагато суворіше і безжально. Кожен день одне і те ж: тісне житло, двоє бешкетників дітей, прибирання, готування, прання, робота і ще невдоволення безробітного чоловіка, який намагається будувати з себе главу сімейства і господаря в будинку.

Молода жінка вже й не сподівається, що коли-небудь буде краще. Побут повністю поглинув її, вона забула про себе і живе тільки тим, що намагається тягнути на собі лямки всього безвихідного існування. І невідомо чим би закінчилося все, якби одного разу до героїні не навідалася її давня шкільна подруга Катерина Єрьоміна. Самодостатня особа, якій пощастило вийти заміж за французького мільйонера. Вона шокована побаченої картиною і вирішує допомогти подружці, вважаючи, що та гідна кращого. З цього самого моменту доля Полушкіна змінюється кардинальним чином. Але що станеться? Про це дізнається глядач, подивившись інтригуючий сюжет і винесе свій вердикт всього, що відбувається.

Дивитися фільм «Я щаслива » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Я щаслива онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Я щаслива дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я щаслива онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я щаслива (2010)