Пташка в клітці

Фільм детектив «Пташка в клітці »:

Головна героїня мелодраматичного фільму красива, молода жінка Марія, яка живе в невеликому провінційному містечку. Ще будучи старшокласником, вона впевнено дивилася в райдужне майбутнє, очікуючи від нього все кращі блага. Але в дійсності реальність дорослого життя виявилася набагато суворіше, ніж передбачалося юної мрійниця. Вона так і не змогла реалізувати себе ні до кар'єри, ні в особистому житті, особливо забути свою першу романтичну любов, який одного разу просто зник з її життя. Улюблений нічого не пояснив і випарувався, немов його й не було. Звичайно жити спогадами неможливо, потрібно рухатися вперед і постаратися знайти своє місце під сонцем.

Марія намагалася дотримуватися цих принципів, але один несподіваний випадок, знову змусить її пережити ті почуття, які одного разу розбурхали її серце. У місто повертається її зниклий наречений, який став заможним, успішним бізнесменом. У нього інша жінка і цього слід було очікувати, але колишня пристрасть дуже скоро дає про себе знати. На шляху до можливого щастя Маші стає трагічна смерть чужинки. Вона вирішить сама дізнатися правду, але розгадка виявиться гірше невідомості.

Дивитися фільм «Пташка в клітці » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Пташка в клітці онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Пташка в клітці дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пташка в клітці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Пташка в клітці (2020)