Від кохання до ненависті всі серії

Мелодрама Від кохання до ненависті  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 июля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Від кохання до ненависті »:

Катерина живе в маленькому містечку. Дівчина давно бажає переїхати з провінції в мегаполіс, де є можливість великих перспектив. Одного разу вона випадково знайомиться з привабливим хлопцем Дмитром, який приїхав в тихе містечко зі столиці. Між ними зав'язуються романтичні відносини, які швидко переростають в полум'яну пристрасть. Юна кохана вже уявляла себе у вінчальній сукні, красиве весільне торжество, веселе та незабутнє. Вона впевнена, що улюблений скоро зробить їй пропозицію і відвеземо назавжди з цієї глушини в Київ, де вони заживуть дружно і щасливо.

Але доля підносить їй жорстокий і несподіваний удар і всі її рожеві мрії розбиваються об каміння безнадії й розчарування. Діма, який клявся в любові просто зник, ніби його й не було. Ось так по-зрадницьки. Катя стає посміховиськом для всіх знайомих і друзів, які не втрачають нагоди нагадати їй, що її просто використали і кинули. І тоді вона вирішує поїхати за ним і з'ясувати, за що він так вчинив з нею? Може у нього була причина?! На це вона дуже сподівалася. У величезному і незнайомому місті їй вдається познайомитися з малятком сином Дмитра – Грицем. Це побачення кардинально змінить ситуацію і її майбутнє. Героїня знову знаходить спокій і починає життя з чистого аркуша, зустрівши нарешті свою справжню любов.

Серіал Від кохання до ненависті 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Від кохання до ненависті » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Від кохання до ненависті 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Від кохання до ненависті всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Від кохання до ненависті онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Від кохання до ненависті (2019)