Мій улюблений ворог (2020) всі серії

Мелодрама Мій улюблений ворог (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мій улюблений ворог (2020)»:

Добре відома істина, що від любові до ненависті один крок, а ось навпаки це довгий і тернистий шлях, який пройти здатний не кожен. Кіра і Марк закохані і мріють одружитися, але владний батько не впевнений в правильності вибору улюбленої принцеси. Він не бажає довірити єдине чадо жебракові хлопчині. Марк нехай і виріс у бідній родині, але виявився хлопцем амбітним і гордим. Щоб довести своїй коханій, що він гідний її, молодий чоловік їде з міста, будувати перспективну кар'єру в закордон.

Кіра ж сприймає все, що відбувається, як зрада. Проходить 10 років, біль переживань давно відступила, і доля знову зіштовхує колишніх закоханих. Кіра, яка недавно повернулася в рідний край випадково зустрічає Марка, який приїхав з-за неї. Він збирається довести їй, що любив всі ці роки тільки її. Чоловік балотується на пост мера, що доводить Кірі зовсім протилежне. В цей же час красуня знайомиться з помічником батька, адвокатом Глібом. Між ними спалахує пристрасний роман, після чого шанувальник робить їй пропозицію вийти за нього заміж. Чи стане героїня дійсно щасливою в цьому шлюбі?

Серіал Мій улюблений ворог (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Мій улюблений ворог (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мій улюблений ворог (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій улюблений ворог (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій улюблений ворог (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій улюблений ворог (2020)