Бабуля (2022) всі серії

Мелодрама Бабуля (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Бабуля (2022)»:

Арина Іванівна – досвідчена жінка, яку проблемами не злякаєш. Довгий час героїня пропрацювала директрисою у школі. Але зрозуміла, що настав час йти на заслужений відпочинок. Життя на пенсії швидко набридло жвавій бабусі, яка звикла до активності та пригод. Без роботи та великої кількості спілкування у колишньої начальниці з'явилося почуття безглуздості того, що відбувається. Та й близькі в тугу вводять. Кіра, донька Арини Іванівни, застала свого коханого за зрадою, зараз сумує та виховує сина, якого звуть Віталій, одна.

Молодий чоловік і сам перебуває у депресії через невзаємні почуття до однієї симпатичної дівчини. Щоб підбадьорити Кіру та онука, вміла маніпуляторка Арина Іванівна вдалася, ніби так сильно захворіла, що скоро помре. Пенсіонерка незабаром відвезла обох родичів у Світлогір'я – свій рідний край, куди її доля не заносила вже років 40. Відставна співробітниця освітньої установи впевнена, що цей населений пункт допоможе городянам розслабитися після столичного шуму та глибоко відчути, наскільки цінний кожен прожитий день. Чи вдасться у героїні підняти настрій донечко і онуку? Як вплине на них Світлогір'я?

Серіал Бабуля (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Бабуля (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бабуля (2022) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бабуля (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бабуля (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бабуля (2022)