Заступники (2020) всі серії

Мелодрама Заступники (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
23 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма «Заступники (2020)»:

Події розгортаються в 60-х роках. В цей час проживала Ніна Метлицкая, приваблива дівчина, яка намагалася зробити все, щоб її життя складалося як можна найкращим чином. Вона старанно вчилася в школі, університеті, тепер же намагається показати всі свої здібності на роботі. Вона впевнена, що зможе знайте своє власне щастя, правда, не все складається все так райдужно, як хотілося б. Вона живе в глухому містечку, про який багато хто навіть не знають. Чоловіка у неї теж немає, що її зовсім не радує, адже всі її подруги вже давно заміжня і виховує чудових діток.

Але Ніна не сумує і намагається не думати про все це. Вона прикладає всі зусилля до того, щоб реалізувати себе на роботі. Вона викладається на повну і вірить, що її зусилля обов'язково помітять. Їй би хотілося куди більшого домогтися успіху і при можливості перебратися в головний офіс. Не просто ж так вона стільки років витратила на роботу і навчання. Дівчині справді посміхається удача і її старання були помічені. Незабаром її переводять в головний офіс і у неї з'єднання являється можливість показати всі свої здібності. Однак вона стикається з новими труднощами, якими виявляється зовсім була не готова.

Тут величезна кількість трудоголіків, які звикли до наполегливої праці. Роботи теж в рази більше, всі співробітники справжні фахівці своєї справи. Вони скептично поставилися до появи дівчини в офісі, так як ніхто не був упевнений в тому, що провінціалка дійсно зможе себе проявити з кращого боку і протримається довго на такій роботі. Ніна вирішує прийняти виклик і прикладає всі зусилля до того, щоб довести, що тут вона не не просто так, і обов'язково зможе досягти не менших успіхів, ніж інші працівники. Звичайно їй для цього доведеться дуже сильно постаратися.

Ніна вірить, що в цьому місці все її життя кардинально зміниться і у неї з'явиться шанс нарешті-то все змінити. Звичайно через відсутність вільного часу і величезної кількості роботи на особисте життя зовсім не залишається часу. Альо героїня впевнена, вона обов'язково зможе знайте спосіб, як знайте своє особисте щастя. Крім того, вона як ні хто інший знає, що наполеглива праця здатний принести самий несподіваний результат. Тільки від Ніна ще навіть не уявляє, що чекає її на новому робочому місці і як буде складатися її подалі життя. Адже частка підготувала для неї не мало випробувань.

Серіал Заступники (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Заступники (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Заступники (2020) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заступники (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заступники (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заступники (2020)