Волошки для Василини

Фільм мелодрама «Волошки для Василини »:

Успішна і самовпевнена особа Василина Дьоміна є керівником клієнтського відділу провідної медичної клініки з пластичних операцій. Все її життя складається дуже навіть непогано: улюблена справа, турботливий чоловік, з яким вона живе протягом багатьох років. Її коханий – Олексій, головний лікар очолюваного нею центру. Правда не все так райдужно, як би їй хотілося. Василина давно хоче повноцінну сім'ю, дітей, але її Льоша не поспішає робити пропозицію.

Та й трудова діяльність останнім часом не приносить того задоволення первісного. Вона сумує за своєю професією – хірурга, а замість того, що лікувати людей їй доводиться вести розмови з клієнтами. Але одного разу терпінню прийде кінець. Вона йде від Олексія і звільняється з займаної посади. Але в її квартирі, яку вона весь цей час здавала, грунтовно засіли орендарі, і схоже вони не поспішають звільняти житлоплощу. Господині нічого не залишається, як оселиться в одній з кімнат. Так вона знайомиться з творчою особистістю, художником Василем і розуміє, що це доленосна зустріч. Може на цей раз почуття не обдурять її і коханий чоловік зможе дати їй, до чого вона так давно прагнути.

Дивитися фільм «Волошки для Василини » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Волошки для Василини онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Волошки для Василини дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Волошки для Василини онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Волошки для Василини (2012)