Провінціалка (2017) всі серії

Мелодрама Провінціалка (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 березня 2018
Країна:
Білорусь, Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Провінціалка (2017)»:

Оксана не змогла вступити у Вищий Навчальний Заклад, як планувала, а повертатися в провінційне містечко, їй зовсім не хотілося, та й ганьби боялася. Звичайна історія, яких десятки тисяч. Але випадок допоміг змінити сумну ситуацію на непогану перспективу. Дівчина за необачність потрапляє під колеса авто, за кермом якої був успішний підприємець. Чоловік щоб не піднімати скандал із-за неприємного інциденту пропонує постраждалій стороні зайнятість в його провідної компанії. Звичайно трудова діяльність не завидна – прибиральниця, зате з проживанням. Не маючи інших варіантів, вона погоджується.

Поступово вона знайомиться з колективом працівників і дуже скоро в красивій і товариською особи перестають бачити перелякану провінціалку, яку з жалю на роботу взяв їхній шеф. Але ніхто і не підозрює, що героїня по вуха закохана в суворого керівника, а він ніби й не помічав її. Одного разу доля поверне ситуацію таким чином, що Ксенія опиняється в самому епіцентрі підступних інтриг і зради, де зіграє ключову роль у порятунку свого коханого. Той потрапляє в біду, де рятувальним колом для нього виявиться ця непримітна фігура, благородство пориву якої він оцінить і закохається.

Серіал Провінціалка (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Провінціалка (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Провінціалка (2017) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Провінціалка (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Провінціалка (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Провінціалка (2017)