Розплата (2019) всі серії

Серіал драма «Розплата (2019)»:

Микита Долін відправляється на довгоочікуваний відпочинок на гірськолижний курорт. Нарешті він вибрався з метушливого і загазованого мегаполісу на лоно мальовничої природи, де настільки від чистого повітря захоплює дух, а й виду чудового пейзажу. У затишному готелі молода людина знайомиться з сусідами, звичайної на перший погляд сімейною парою - Ганною і Андрієм Морозовими. Подружжя не перестають сперечатися з будь-якого найменшого приводу замість, того, щоб просто насолоджуватися відпочинком. Проходить зовсім трохи часу і в готельному комплексі розігруються шекспірівські пристрасті. Спочатку Анна намагається вчинити суїцид, і коханий чоловік встигає врятувати її.

А незабаром і сам Андрій при незрозумілих обставинах буквально злітає з траси і опиняється на лікарняному ліжку. Нещастя, яке потрясло всіх навколо зближують Анну і Микиту. Він залишався байдужим до неприємного інциденту. Але непомітно для останніх їх взаємини поступово переростає в щось більше. Більше не бажаючи стримувати своїх почуттів чоловік і, жінка піддаються своїм палким потягам. Курортний роман в самому розпалі. Але чи було все те, що відбувається випадковістю, адже якщо задуматися, що вся ця історія з кожним разом все більше наростає, мов снігова куля, перетворившись на величезний клубок таємниць, інтриг, брехні і небезпечних ігор. Але що є кінцевою метою ?!

Серіал Розплата (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Розплата (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розплата (2019) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розплата (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розплата (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розплата (2019)