Маруся. Важкі дорослі (2019)

Мелодрама Маруся. Важкі дорослі (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
27 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Фільм мелодрама «Маруся. Важкі дорослі (2019)»:

До недавнього часу подружжя Анна і Микита були щасливою сімейною парою. Вони не побоялися відповідальності і удочерили маленьку дівчинку Марусю, народили власну дитини Павла і стали жити як зразкова сім'я. Здавалося, що дружне сімейство впорається з будь-якими труднощами і негараздами на своєму життєвому шляху.

Але, з часом їх почуття охололи, Ганна почала підозрювати, що у її чоловіка є інша жінка. В будинку загострилася обстановка до межі, посипалися взаємні звинувачення і почалися розбрати. Залучені в конфлікт герої фільму «Маруся. Важкі дорослі» навіть не помітили, як змінилася їхня дочка. Семирічна дівчинка припустила, що більше непотрібна батькам, вони будуть любити тільки маленького Павлушу. Невже все, що створювали подружжя багато років, розвалиться як картковий будиночок?

Дивитися фільм «Маруся. Важкі дорослі (2019)» онлайн в HD якості

  • 100
Ви легально дивіться кіно Маруся. Важкі дорослі (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Маруся. Важкі дорослі (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маруся. Важкі дорослі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Маруся. Важкі дорослі (2019)