Маруся

Фільм мелодрама «Маруся »:

Подружжя Микита і Анна живуть собі на втіху, у них є величезний будинок у престижному районі, солідний рахунок у банку, і ніяких турбот. Тільки щастя гроші і безмежні можливості не приносять. Так вийшло, що Аня не може мати дітей, тому вони навіть не мріють про повноцінну сім'ю. До сорока років, герої фільму «Маруся» починають розуміти, що їх шлюб - суцільне розчарування. Вони сваряться через дрібниці і знаходять будь-які приводи, щоб не бути разом. Одного разу, повертаючись із гостин на поїзді, подружжю в купе підкидають п'ятирічну дівчинку Марусю.

Її мати Алевтина їхала з Микитою і Ганною по сусідству і розповідала свою сумну історію. Її покинув чоловік з дитиною на руках, без грошей і засобів існування, тому вона була змушена відправиться в Москву, на пошуки хоч якоїсь роботи. Зібравши всі свої думки, герої вирішують поки не заявляти в поліцію, а забрати сирітку до себе додому. Славна дівчина змінює життя роздратованих подружжя і дарує їм те, чого їм так не вистачало. Тепер, вони стали найщасливішими людьми на світі і здавалося, ніщо не може цьому перешкодити. Але, раптово з'являється ....

Дивитися фільм «Маруся » онлайн в HD якості

  • 90
Ви легально дивіться кіно Маруся онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Маруся дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маруся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Маруся (2019)