Пікнік (2021) всі серії

Мелодрама Пікнік (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
6 вересня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Пікнік (2021)»:

Віра і Олег є подружньою парою. Сім'я Лапіним вже сімнадцять років разом. Вони виховують чарівних дітей: доньку-підлітка і маленького сина. Складається відчуття, що раз чоловік і жінка вже стільки років разом, то ніяких секретів один від одного у них бути не може. Але Олег і Віра, навпаки, відчувають взаємну недовіру, в їх відносинах починається холодність. Одного разу на пікніку з приятелями трапляється страшний інцидент, який викликає справжній шквал пристрастей. Всі похмурі таємниці героїв поступово починають розкриватися.

Потужні і несподівані події ще сильніше оголять приховані конфлікти подружжя. Всі недомовки і невисловлені претензії вирвуться назовні. Пара почне аналізувати свої відносини і спробував пригадати, чому взагалі вирішили бути разом, чому один одного вибрали. У кожного з цих людей складний і суперечливий характер. Вони здійснювали за своє життя чимало поганих вчинків, але, як вийме, у них були на це вагомі причини. Їм буде вкрай важко розібратися в собі і своїх відносинах. Вони будуть намагатися бути відвертими одне з одним. Героям важко перенести кризу середнього віку. Чи зможуть вони зберегти свій шлюб, або скелети в шафі настільки страшні, що відносини вже не врятувати?

Серіал Пікнік (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Пікнік (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Пікнік (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пікнік (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Пікнік (2021)