Добра душа всі серії

Мелодрама Добра душа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
7 лютого 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Добра душа »:

Добродушна і безкорислива Люба Кулик вчиться на лікаря. Дівчина проходить університетську практику в будинку для літніх людей, що дає можливість перебувати поруч з коханим - викладачем Арсенієм. Студентка вирішує допомогти матері - домробітниці Надії, що отримала серйозне пошкодження. Тому Кулик виявляється в особняку впливового Дмитра Свиридова. Цей будинок повний інтриг і секретів. Часто конфліктують брати Діма та Ігор. А дружина Свиридова на ім'я Ірина звинувачує Дмитра, що той вибрав собі улюбленця серед дітей - сина від попереднього шлюбу.

Люба розуміє, що в стосунках її матері і господаря котеджу існує безліч таємниць. Пізніше з'ясовується, Свиридов страждає невиліковним захворюванням, а Надія намагається допомогти босові. Потрапивши у вир чужих страждань, практикантка Люба сама стає учасницею важкої драми. Прийнявши її чуйність і привітність за сигнал «зеленого світла», раздолбай і мажор Діма гвалтує дівчину. Незабаром та дізнається, що вагітна. Це поставило на її починаються з Арсенієм відносинах хрест. Вагітній студентці належить зробити складний життєвий вибір і дізнатися нові похмурі таємниці сімейства Свиридова. Є чимало шокуючих секретів про взаємини їх з матір'ю Люби.

Серіал Добра душа 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Добра душа » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Добра душа 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Добра душа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Добра душа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Добра душа (2021)