Кохання говорить всі серії

Мелодрама Кохання говорить  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 сентября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Кохання говорить »:

Головна героїня фільму "Любов говорить" - добра і довірлива жінка на ім'я Люба. Багато років тому, її зрадив коханий, дізнавшись про її вагітність, він кинув її напризволяще. Люба розуміє, що однією виховувати дитину дуже складно, і виходить заміж за нелюба. Спочатку чоловік намагався, і робив все заради своєї сім'ї, але, з часом, почуття згасали і чоловік ставав просто нестерпним.

Одного разу, в п'яному вигляді, він трохи не погубив дитини, і цей випадок, поставив крапку на сімейному житті Люби. Вона зібрала речі і поїхала в Столицю, на пошуки нового життя. У Москві вона знайомиться з кримінальним авторитетам і стає його коханкою, натомість отримує фінансову підтримку і створює власний бізнес. Але доля знову підносить неприємності: бандит відбирає бізнес, який Люба розкрутила, і залишає її ні з чим.

Поява колишнього чоловіка, який після довгих років згадав про свого сина, сильно позначилося на здоров'ї Люби, у неї почалися проблеми з мовленням. Щоб позбавиться від серйозної недуги, героїня кидає все і їде в невелике село, до лікаря-логопеда Сергію. Через деякий час, доктор допомагає Любе і стає для неї найближчою людиною. Але минуле Люби, і тут стає перешкодою...

Серіал Кохання говорить 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кохання говорить » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання говорить 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання говорить всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання говорить онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання говорить (2015)