Причал кохання і надії (2013) всі серії

Мелодрама Причал кохання і надії (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Причал кохання і надії (2013)»:

Люба Ковригіна переживає важкий період в особистому житті. Згодом вся любов з чоловіком проходить, і тепер вони живуть разом, тільки тому, що одружені. Люба працює медсестрою, і повністю присвячує себе, своєї професії. Одного разу повернувшись з роботи, вона застає чоловіка з коханкою.

Навіть після того, як відносини між подружжям переросли в звичку, Любі стає дуже прикро, і боляче. Що б більше не бачити чоловіка-зрадника, вона їде з міста. Почати нове життя дуже складно, і Любі належить пройти складне випробування, адже тепер вона одна в чужому місті.

Серіал Причал кохання і надії (2013) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Причал кохання і надії (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Причал кохання і надії (2013) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Причал кохання і надії (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Причал кохання і надії (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Причал кохання і надії (2013)