Підступні гри (2016) всі серії

Мелодрама Підступні гри (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 декабря 2016
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Підступні гри (2016)»:

Молода і довірлива дівчина Люба, живе в невеликому містечку Ключанске, де працює на швейній фабриці. Щаслива Люба, готується до радісного і довгоочікуваного події - весілля з коханим чоловіком. Але, напередодні торжества, наречена застає свого нареченого в обіймах іншої жінки. Вона ніяк не очікувала такої підлості від свого коханого, тому вирішила поїхати з міста, щоб ніколи його не бачити. Дівчина кидає все, і відправляється в Москву до своєї тітки Каті.

Катерина завідує відомої гінекологічною клінікою, яку часто відвідують безплідні люди. Вона завжди допомагає і знаходить для них сурогатних матерів. Одного разу до неї звертається заможна пара, яка підшукує таку жінку. У цей момент Катя дізнається, що її племінниця вагітна від колишнього нареченого і збирається робити аборт. Тітка вмовляє не вбивати дитину, а народити для нещасної пари. Люба погоджується, навіть не підозрюючи, що робить фатальну помилку ...

Серіал Підступні гри (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Підступні гри (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Підступні гри (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Підступні гри (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підступні гри (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Підступні гри (2016)