Весільна сукня (2016)

Фільм мелодрама «Весільна сукня (2016)»:

Головна героїня фільму "Весільна сукня" - молода дівчина на ім'я Женя, яка з нетерпінням чекає весілля з коханим чоловіком - Костею. Щаслива дівчина мріє про красиве весілля, щоб цей прекрасний момент, запам'ятався на все життя. Звичайно наречена переживає за своє вбрання, і в пошуках найкращого весільного плаття, вона їздить по всьому місту. Нарешті Женя тріпоче від щастя, адже все готово до торжества, і зовсім скоро, вона зробить найважливіший вчинок у своєму житті. Але, все мрії дівчата руйнуються в одну мить, коли вона застає свого нареченого, в ліжку подруги.

Після такої підлості, Женя кидає Костю, не кажучи ні слова про свою вагітність. Випадкова зустріч з Іваном - одиноким літнім чоловіком, стає початком дружби, між відставним офіцером і нещасної дівчиною. Цей добрий дідусь, стає найближчою людиною для Жені та її маленькій дочці Лізи. Але, трапляється біда: вмирає Іван. Через деякий час, Женя дізнається, що у покійного є син Вадим, який багато років не відвідував свого батька. Знайомство з Вадимом, допомагає Жене подолати всі труднощі, і стати щасливою жінкою ...

Дивитися фільм «Весільна сукня (2016)» онлайн в HD якості

  • 80
Ви легально дивіться кіно Весільна сукня (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Весільна сукня (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Весільна сукня (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Весільна сукня (2016)