Міська рапсодія всі серії

Мелодрама Міська рапсодія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Міська рапсодія »:

Головна героїня фільму - молода спортсменка на ім'я Женя Сомова. Женя готується до найважливішим змагань у своїй кар'єрі, вона докладає максимум зусиль щоб добре підготуватися і здобути перемогу. Але, відбувається нещастя: під колеса її автомобіля, раптово вискакує дитина. Женя намагаючись врятувати життя дитині, веде автомобіль в сторону, і потрапляє в серйозну аварію.

Травми виявилися серйозними, і брати участь в змаганнях, Женя більше не зможе. Незабаром від неї йде чоловік і обманним спосіб, привласнює все майно подружжя ...

Серіал Міська рапсодія 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Міська рапсодія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Міська рапсодія 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Міська рапсодія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міська рапсодія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міська рапсодія (2016)