Джетлаг (2021)

Фільм комедия, драма «Джетлаг (2021)»:

Фільм «Джетлаг» показує неймовірну історію пари – Жені та Микити, які одного разу моторошно посварилися у залі аеропорту. Закохані не припускали, що звичайний скандал розлучить їх на кілька років. Ображена Женя, недовго думаючи, відлітає до Німеччини. Випадкове знайомство у Берліні наводить її на кіностудію. На знімальному майданчику вона зустрічає розуміє і уважну людину, з якою вона відразу ж відчула якийсь зв'язок.

У них склався досить непоганий тандем із режисером і незабаром Женя стає співавтором фільму і, як їй здається, по-справжньому закохується. Відносини з новим другом тривали недовго, на шляху до щастя постає дружина режисера. Поки Женя насолоджується життям у німецькій столиці, Микита розважається у Таїланді. Хлопець настільки перейнявся незвичайною атмосферою азіатської держави, що втратив голову і наробив багато дурниць. Але як би весело не було Микиті, він не перестає думати про Женю. Він розуміє, що жити далі без коханої неможливо, але де шукати ненаглядну і як її повернути, доки не здогадується.

Дивитися фільм «Джетлаг (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Джетлаг (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джетлаг (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Джетлаг (2021)