Друга спроба всі серії

Мелодрама Друга спроба  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 лютого 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Друга спроба »:

Олена і Женя - зразкова міцна пара. Сім років вони разом. Їх любов взаємна. Спілкування складається чудово, характери і життєві цінності цих закоханих багато в чому схожі. Втім, є одне важливе протиріччя. Дівчина хотіла б повноцінну сім'ю, але її чоловік відмовляється від одруження і від перспективи завести дітей. Цій людині не дають спокою спогади, пов'язані з негативним досвідом, і він боїться повторення помилок. Долати страх він не бажає, спробувати виконати бажання дружини - теж. Олені необхідно вибрати, як би не складно це було.

Більш спокійний і нешкідливий варіант - це дотримуватися обмеження, які вводить Женя, і залишатися в стосунках з ним. Інший сценарій розвитку подій більш драматичним - кинути чоловіка і шукати йому заміну. Але страшно, що можуть виникнути муки совісті після цієї зради. Тим часом героїня зустрічає Сергія, якого любила в школі, але тоді розуміла, що відношення не вийдуть. Той виявляє до неї симпатію: піклується і доглядає. І незабаром показує свою рішучість і послідовність - робить пропозицію. Олені вкрай важко встояти проти такого. Але чи можна повернути минулу любов, і чи стане нова спроба більш щасливою?

Серіал Друга спроба 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Друга спроба » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Друга спроба 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Друга спроба всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друга спроба онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Друга спроба (2021)