Акушерка. Щастя на замовлення всі серії

Мелодрама Акушерка. Щастя на замовлення  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
1 марта 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма «Акушерка. Щастя на замовлення »:

Пройшовши безліч випробувань, Тетяна знайшла щастя. У неї є прекрасна робота, кар'єра йде в гору, підростаюча дочка радує, коханий чоловік завжди поруч. Після зради першого чоловіка Тетяна тепер боїться повторення аналогічного зради. Напередодні одруження вона їде разом з нареченим Дмитром відпочити на турбазу. Але там пара виявляється в біді. Страшна злива починає йти, чи не припиняючись, у місцевому заповіднику і навколишніх селах. Стихія супроводжується руйнуваннями і представляє для людей небезпека.

Дмитро вирішує допомагати туристам і місцевим, які панікують і намагаються вижити. Отруївшись в екстремальну подорож в важкодоступний гірський ділянку, відважний чоловік пропадає безвісти з пошуково-рятувальної бригадою. Зневірившись через новини про трагедію, що сталася з коханим, Тетяна сама стає пацієнтом в лікарняній палаті. Допомогти нещасній зголосився доктор тамтешньої клініки Сергій Зуєв. Пацієнтка бачить в ньому не тільки лікаря, але і гідного чоловіка, який заради цієї жінки готовий на багато що. Чи готова героїня прийняти нову людину в своє життя? Адже звістка про зникнення нареченого прийшла зовсім недавно, і рана в душі з цього приводу не затягнулася.

Серіал Акушерка. Щастя на замовлення 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Акушерка. Щастя на замовлення » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Акушерка. Щастя на замовлення 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Акушерка. Щастя на замовлення всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Акушерка. Щастя на замовлення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Акушерка. Щастя на замовлення (2021)