За все заплачено (2021) всі серії

Мелодрама За все заплачено (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «За все заплачено (2021)»:

У молодої і чарівної Ліди Коропової не складалася особисте життя. Шанувальників було чимало, але в кожному з них - якісь вади. А гідні чоловіки якщо й траплялися, що виявлялися невільні. Самотня героїня намагалася зруйнувати чужу сім'ю, тому що не могла винести нерозділеного кохання до одруженого. Метод для своєї мети дівчина обрала жорстокий, за що заплатила величезну ціну. Несправедливо відсидівши вісім років за гратами за звинуваченням у вбивстві, героїня бажає змінитися і почати життя заново.

Однак неспокійне і трагічне минуле знову наздоганяє Карпову, ставлячи перед вибором: ризикована боротьба з можливістю завоювати любов або бездіяльність, яка не завадить чужому щастю. Ліда не підозрює, що сама в цій історії несподівано стала жертвою, і її життю загрожує небезпека. Вона змушена пройти безліч випробувань і битися за щастя. Допомогти бідній дівчині спробує добропорядний і непідкупний слідчий Денис, не довіряти яким у Коропової є причини. Як складеться доля героїні? Чи отримає вона від долі в нагороду спокутування гріхів і довгоочікувану спокійне життя? Чи зможе знайти підходящого чоловіка і побудувати з ним довгострокові і ніжні стосунки?

Серіал За все заплачено (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «За все заплачено (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал За все заплачено (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал За все заплачено (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За все заплачено (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » За все заплачено (2021)