Наперекір долі (2021) всі серії

Серіал драма «Наперекір долі (2021)»:

Життя Діни Купцової руйнується, коли її посадили за звинуваченням у вбивстві її чоловіка Євгена. Вона зуміла довести, що їй дали термін несправедливо, і, відсидівши сім років, вийшла на свободу. Життя колишньої ув'язненої сильно змінилася. Психологічне здоров'я безповоротно підірвана, сімейної ідилії більше немає, будувати кар'єру практично неможливо, репутація очорнити, і знайти чоловіка для серйозних стосунків - важко. Однак головна мета героїні після звільнення - повернути своїх дітей. Коли вона сиділа за гратами, прийомною матір'ю її сина і дочки стала сестра Євгенія по імені Єлизавета, а вітчимом - її чоловік Павло.

Діти практично не пам'ятають свою біологічну матір, побоюються її і вважають чужою людиною. Мачуха, в свою чергу, взагалі сприймає Діну як ворога і вбивцю Жені. І віддавати дітей, яких давно вважає мало не рідними, не має наміру. Незабаром правоохоронні органи постановляють, що необхідно відновити розслідування щодо вбивства Євгена Купцова. Слідчому прокуратури вислови наказано розібратися в злочині, обчислити справжнього вбивцю і встановити об'єктивно, чи усунула Діна власного чоловіка. Вже відсиділа сім років жінка сподівається на прихильність долі і на наступ білої смуги в житті.

Серіал Наперекір долі (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Наперекір долі (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Наперекір долі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наперекір долі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Наперекір долі (2021)