Сурогатна мати всі серії

Мелодрама Сурогатна мати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
11 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Сурогатна мати »:

У Лізи була чудова життя, якої б позаздрили багато. Прекрасний, успішний чоловік-юрист Максим показував себе сильним і по-справжньому люблячим чоловіком, які не давали приводів засумніватися в його вірності. Він забезпечував дружину всім необхідним, але, втім, і вона зробила кар'єру, яка дозволяла добре заробляти. Єдине, що заважало щастя, це - відсутність дітей. А героїня так мріяв поняньчити на руках дитинку. Медицина тут виявилася безсила. У житті пари з'явилася жінка на ім'я Олена. Вона втекла від чоловіка і її мета - повернути сина.

Грошей на оплату послуг Максима, що є високооплачуваним адвокатом, нещасна не має. Зате теоретично жінка здатна бути сурогатною матір'ю і подарувати Лізі і Максиму щастя відчути себе батьками. Але чи є перешкоди такому щасливому розвитку подій? Юрист відчуває все більш ніжні почуття до Олени. А вона, в свою чергу, приховує страшну таємницю. Чи допоможе втекла від чоловіка героїня знайти Лізі жадане почуття материнства? Або принесе біди і зруйнує сім'ю? Кого віддасть перевагу адвокат - дружину, з якою за довгий час з'явилася сильний емоційний зв'язок, або молоду красуню, що виношує його малюка?

Серіал Сурогатна мати 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сурогатна мати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сурогатна мати 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сурогатна мати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сурогатна мати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сурогатна мати (2021)