Чесна гра всі серії

Серіал мелодрама «Чесна гра »:

Одна з небагатьох радостей в житті Стефи Полозова - це ніжні почуття до дітей: двойняшкам Ніні і Темі. В іншому у привабливої ​​жінки доля складається трагічно. Несподівана смерть матері валить Стефу в найглибшу депресію і змушує займатися самокопанням, переосмислювати свої цінності, цілі і ідеали. Полозова все частіше замислюється про минуле і гадає, чи змогла б вона запобігти мамин догляд. На жаль, немає тієї людини, яка б витягнув нещасну жінку з нахлинуло відчаю.

Героїня давно в шлюбі, але відчуває себе нескінченно самотньою. Довгими роками терпляча жінка живе з нелюбом людиною. Вийти за Ярослава і не розлучатися її змушують несподівані обставини, заручницею яких вона себе відчуває. Прикидатися, що шлюб благополучний, з кожним днем ​​все важче. Стефа часто мріє про те, як розлучається і припиняє нарешті цей кошмар. Ускладнює ситуацію Ігор, який раптово з'являється в її долі і змінює все. Але ж ця красива і розумна жінка могла б жити насичено і цікаво. Чи знайде вона своє щастя? Чи зустріне гідного чоловіка, який забезпечить їй радість? Нагородить чи її доля за величезну кількість перенесених випробувань?

Серіал Чесна гра 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чесна гра » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Чесна гра 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чесна гра всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чесна гра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Чесна гра (2021)