Літній сніг всі серії

Мелодрама Літній сніг  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 травня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Літній сніг »:

Лена живе в шлюбі з Глібом. Колись роман в школі привів до весілля і довгостроковим серйозних стосунків і перспективі завести дитину. У обох було відчуття, що вони створені одне для одного. Вони вірили, що їх звела доля, і що вони знайшли велику любов на все життя. Навколишні вважають, що у цієї щасливої ​​пари все складається ідеально, і що Лена з Глібом ніколи не сваряться. Але побутові дріб'язкові проблеми і щоденна суєта віддали подружжя один від одного. На цьому тлі героїня знайомиться з чоловіком, до якого відчуває романтичні почуття.

Ніколи ще ця жінка не відчувала нічого подібного. Після обридлої сумній сімейного життя з Глібом нові заборонні відносини стали для неї ковтком свіжого повітря. Вона боялася подавати на розлучення. А раптом вона залишиться самотньою і втратить наявну стабільність? Лена враховувала і те, що оточуючі можуть її засудити за те, що в її житті з'явився інший. Що вважатиме за краще розчарувалася в шлюбі Олена? Залишитися вірною чоловікові, не відчуваючи потрясіння від різких змін і ймовірності втратити хорошу репутацію? Або зануритися в пристрасні відносини з коханцем і зробити свою тьмяну життя яскравим? До того ж, героїня боялася зрадити чоловіка і ввести його в розпач.

Серіал Літній сніг 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Літній сніг » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Літній сніг 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Літній сніг всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Літній сніг онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Літній сніг (2021)