Олена і капітан всі серії

Серіал мелодрама «Олена і капітан »:

Лена Павлова вважає своє життя благополучної. Так, все одноманітно, немає якихось яскравих подій або великих досягнень. Зате кожен її день досить передбачуваний, ніяких великих проблем не виникає. Навколишні впевнені, що у Оленки все відмінно. Вони вважають, що на душі у неї - повний порядок. Дійсно, великих складнощів ніщо не віщувало. Але форс-мажорна ситуація різко перериває спокійну ідилію. Адже вона несподівано зустріла людину, долю якого мимоволі зламала в далекому минулому.

Героїня намагалася забути ці обставини минулих років. Стало заглушити в собі почуття провини. Але минуле наздогнало її. Павлова десь в глибині душі розуміє, що ця особистість має повне моральне право зненавидіти Олену. Зустріч з цією людиною здається Павлової доленосною і здатною перевернути її світ з ніг на голову. Раптово ця зустріч приносить жінці не страшні випробування або моторошну помсту, а то, чого вона вже давно не сподівалася відчути - щира любов. Що за фігура з минулого стрімко і раптово знову увірвалася в спокійне життя Павлової? Що за конфлікт стався у героїні з цієї фатальної для неї особистістю? Чому нещасна жінка відчуває давить провину?

Серіал Олена і капітан 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Олена і капітан » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Олена і капітан 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Олена і капітан всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олена і капітан онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Олена і капітан (2021)