Пробачити себе (2022) всі серії

Серіал мелодрама «Пробачити себе (2022)»:

Тетяна довгі роки зберігала страшну таємницю, яка лежала каменем на душі. У далекому минулому вона жила у глухому провінційному місті. Героїня тоді народила, але обставини склалися так, що доньку довелося віддати чужій фінансово забезпеченій сім'ї. Батько навіть не підозрювало, наскільки великої помилки припускається. Таня не подумала, які душевні муки доведеться їй переживати після зради своєї малечі. З того часу минуло приблизно п'ятнадцять років. Тетяна стала зрілою жінкою, яка пройшла через безліч випробувань. Незважаючи на сильний характер, героїня мало не скотилася в депресію.

Вона не відчуває задоволення від життя. Все представляється у похмурих тонах. І здається, що чорна смуга триватиме вічно. Досі цю мешканку столиці непокоїть тягар провини за жахливу помилку юності. Доля дасть Тані можливість спокутувати свій гріх, відчути легкість у душі та розпочати життя спочатку. Чи скористається пригнічена героїня наданим шансом? Чи зможе колись пробачити собі той фатальний цинічний вчинок, коли вона фактично продала дочку? Чи чекає на цю жінку, на чию частку випала величезна кількість трагедій, щастя в особистому житті?

Серіал Пробачити себе (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Пробачити себе (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Пробачити себе (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пробачити себе (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пробачити себе (2022)