Після зими всі серії

Серіал мелодрама «Після зими »:

Ольга Грабина мила медсестра, яка в один день потрапляє під град відчаю і непередбачених неприємностей. З самого ранку все не склалося. Спочатку жінка ледь не потрапила код колеса іномарки, потім вона одержує звістку про те, що звільнена з клініки. Не встигнувши оговтатися від пережитого, героїня дізнається про те, що її коханий чоловік довгий час зраджує їй з молоденькою коханкою, старша дочка Лера завагітніла, а молодша кардинально вирішила змінити плани. Замість того, щоб чинити на медичний, подала документи в театральний.

Напевно, для одного дня це занадто. Вона намагається не впадати у відчай, звикнути до життя на самоті і знайти нову роботу. Але не тільки зараз першочергово: потрібно помирити дітей, постаратися прийняти їх вибір і обставини. А головне не дозволити корисливою коханці позбавити її дівчаток належного їм майна. Вона поки не знає, що робити зі зрадником: забути і відпустити, або пробачити і боротися з суперницею за свого чоловіка, якому віддала кращі роки. За всією цією метушнею, Віра навіть не помітила, що в її долі з'явився той, хто здатний змусити її серце битися швидше і відчути весну в душі.

Серіал Після зими 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Після зими » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Після зими 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Після зими всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Після зими онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Після зими (2020)