Квочка (2019) всі серії

Мелодрама Квочка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
10 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Квочка (2019)»:

Надя Косенкова працює викладачем молодших класів. Жінка, віддана своїй роботі і любить возитися зі своїми маленькими підопічними. За свою відданість і самовідданість спеціальності, вона отримала прізвисько Квочка. Наді мріє про своїх дітей, але в плани коханого чоловіка, який керує тією ж школи, діти поки не входять. Чоловіка більше цікавить - кар'єрний ріст. А ще наївна дружина дуже скоро, випадково дізнається, що її коханий давно її обманює і зраджує. Героїні не хоче терпіти цього незаслуженого приниження і звільняється. Так вона в один день втрачає все, роботу, будинок і постійний заробіток. На тлі відбуваються потрясінь у долі жінки, в сім'ї однієї з її учениць Лізи Аксьонової трапляється трагедія. У день народження дівчинки гине в аварії її мама.

Батько, який завжди лише виконував роль добувача через відсутність часу ні близький з дочкою і тепер не уявляє, як йому налагодити з рідним чадом розуміння, контакт. Тим більше, що дитина до сих пір перебуває в стресовому, психологічному стані. Єдина, хто зможе знайти відгук у її дитячій душі зараз це її вчителька. Зневірений батько пропонує Наді стати домашнім вихователем Лізи. Так Косенкова потрапляє в великий і розкішний заміський будинок Аксьонових і мимоволі ставати учасницею авантюрної діяльності і небезпечних ігор глави сімейства. Проходить трохи часу і з'ясовується, що дружина Олексія загинула невипадково і всі, хто знаходяться поруч з ним піддаються ризику фатальних збігів і обставин.

Серіал Квочка (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Квочка (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Квочка (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Квочка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Квочка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Квочка (2019)