Спроба Віри всі серії

Мелодрама Спроба Віри  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 марта 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
51 мин.

Серіал мелодрама «Спроба Віри »:

Драматичні події відбуваються навколо сім'ї Мухиных. Всі вони потомствені лікарі, віддані своїй благородній професії. Відмінні фахівці, вони допомагають представницям слабкої статі з різними патологіями і зневіреним подружжю завагітніти. Сама ж Віра, яка мріє про материнство і дитину, так і не змогла народити малюка. За довгі десять років палка пристрасть чоловіка і дружина зникли, а інтимні стосунки перетворилися на повсякденну механіку і надію зачати.

Про те, що чоловік героїні вже давно обманює її і зраджує з молодою коханкою, вона дізнається на ювілейному вечорі. Мало того, виявляється подруга вже в положенні і скоро у чоловіка з'явиться довгоочікувана дитинка. Розлучення був оформлений за обопільною згодою, без скандалу і склочний з'ясувань. Але перед остаточним розставанням у вже колишній подружжя трапляється акт. Правда мало хто вірить, що це щось змінить. Все вже вирішено і назад шляху немає. Тим більше, що, опинившись вільної, Віра випадково зустрічає свою першу любов і її забирає романтичний вихор спогадів. Вона вже й забула, що означає щастя, але ще не знає, що доля приготувала їй ще один несподіваний сюрприз.

Серіал Спроба Віри 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Спроба Віри » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спроба Віри 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спроба Віри всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спроба Віри онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спроба Віри (2010)