Фатальне sms (2018)

Фільм детектив, криминал «Фатальне sms (2018)»:

Харизматичний красень Андрій колись був закоханий в чарівну Ольгу, але пара вирішила розлучитися і при цьому зберегти добрі дружні стосунки. Дівчина вийшла заміж за амбітного ревнивця Микита, який насилу вірить в щиру дружбу подружжя і цього чарівного плейбоя. Чергова сцена ревнощів переповнює чашу терпіння героїні, яка не бажає більше з'ясувань і виправдань. Адже вона сама прекрасно знає, що не обманює і не надає свою половину.

Так які в нього підстави не довіряти їй. Вирішивши дати тайм-аут їх взаємин, вона приймає пропозицію Андрія відправитися відпочити на лазурний берег. Чекаючи одного в аеропорту, Оля несподівано отримує від чоловіка смс на телефон, про те, щоб терміново їхала на їх місце. Ще була приписка, що все пояснить при зустрічі. Молода жінка, терзаючись сумнівами вирушає на зустріч. Приїхавши, вона отримує від Микити шокуючу звістку про те, що Андрій убитий у своїй квартирі, а її шукає поліція. Як же так? Вона розгублена і прибуває в розпачі. Хто ж міг зробити таке і підставити її. Часу на роздуми немає, потрібно почати пошук винного і виправдати себе, іншого виходу з цього тяжкого становища просто немає.

Дивитися фільм «Фатальне sms (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Фатальне sms (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Фатальне sms (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Фатальне sms (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Фатальне sms (2018)