Гостя з минулого

Фільм мелодрама «Гостя з минулого »:

Андрій і Тетяна складаються в подружньому шлюбі протягом довгого часу. Вони щасливі разом, ніколи не сперечаються і ні лаються, але одна обставина серйозно засмучує Таню і це її неможливість завагітніти. А вона так хоче пережити це солодке почуття материнства. Правда чоловік не дає сумувати і підтримує у всіх починаннях. Але одного разу в їхній долі з'являється жінка, яка назавжди змінить розмірене існування пари. До Андрія на роботу заявляється його давня приятелька Ольга, з якою у нього колись була швидкоплинна інтрижка. Гостя з минулого заявляє, що хлопчик, з яким вона прийшла, його син Микита.

Сумнівну заяву, не дозволяє повірити в нього. Новоспечений татусь вирішує зробити тест ДНК, а поки чекає результатів, поселяє нежданих гостей на дачі. Танечке він поки не може повідомити про те, що відбувається, але дружина відразу помічає дивну поведінку своєї половини, який частенько став виїжджати за місто. Підозрюючи, що у нього завелася коханка, вона стежить за ним, не чекаючи, який шокуючий сюрприз чекає її там. Як вона сприйме звістку і чи зможе пробачити Андрія, який і сам не припускав такого повороту.

Дивитися фільм «Гостя з минулого » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Гостя з минулого онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Гостя з минулого дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гостя з минулого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Гостя з минулого (2017)