Останній шанс

Фільм боевик «Останній шанс »:

Андрій Борисов офіцер спеціального призначення у відставку після бурхливого минулого живе розміреним і спокійно життям в Підмосков'ї. Нічого не віщувало біди до того моменту, як на порозі його будинку з'являється незнайомка. Після цього вечір перестає бути млосним, оскільки наступним кроком в цьому сценарії, це раптовий напад озброєних молодиків. Вони намагаються вбити Андрія, але боєць зумів відбитися від бандитів. Тікаючи від переслідування, чоловік вирішує прихопити з собою молоду особу, щоб дізнатися побільше про все цьому випадку.

Поки ще невідомо пов'язана з бандою його нова приятелька або це просто фатальний збіг обставин. Допитавши красуню, він розуміє, що вона зовсім не при чому і тепер їй загрожує небезпека. Борисов може будувати тільки версії того, кому він міг перешкодити. Здогадки йдуть у його бойове минуле. Вихід один-знайти всіх бойових товаришів і спробувати спільними зусиллями дізнатися істину таких кардинальних заходів. Але кожен крок Андрія все більше укорінюється його впевненості того, що варто шукати відповіді на питання в його минулого кар'єрі спецназівця. Всього друзі, з ким він пройшов вогонь і воду, мертві. Він на черзі і може розраховувати тільки на себе.

Дивитися фільм «Останній шанс » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Останній шанс онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Останній шанс дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній шанс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Останній шанс (2017)