Сільський детектив. Яблуня розбрату

Фільм детектив «Сільський детектив. Яблуня розбрату »:

Олеся Федосєєва миле створіння, яка займає нудною роботою і намагається ні втрачати надії, що одного прекрасного дня зустріне свого принца в міських, метушливих Джунглях. А поки сірі будні і повний штиль в особистому житті є її незмінним розміреним існуванням. Але одного разу все зміниться кардинально, після того, як дівчина дізнається, що її дідуся Василю інкримінується причетність до вбивства сусіда, лісника Степана Блінова. Упертий родич живе в сільській провінції і в силу шкідливий характер, не спілкується з дочкою і єдиною внучкою.

Олеся вирішує першої зробити крок для примирення і відправляється до діда, який намагаючись довести владі, що не винен. Він так нервував і переживав, що потрапив на лікарняне ліжко. Старий був радий рідної душі і просить героїню доглянути за його господарством. Сільські жителі зустрічають міську красуню непривітно. А ще їй належить дізнатися, що в дивному злочині є багато білих плям і загадкових обставин. Життя в селі їй не здалося такий вже одноманітною. Та й взагалі молода жінка впевнена, що впорається з усіма труднощами і спробує знайти справжнього вбивцю. Правда вона не очікувала, що тут в глибинці зустріне свою любов. Ось тільки Леся ще не знає, кому вона віддасть перевагу, адже шанувальників виявилося двоє.

Дивитися фільм «Сільський детектив. Яблуня розбрату » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сільський детектив. Яблуня розбрату онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сільський детектив. Яблуня розбрату дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив. Яблуня розбрату онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сільський детектив. Яблуня розбрату (2019)