Красуні всі серії

Мелодрама Красуні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Красуні »:

Тетяна живе в невеликій провінції зі своїм рідним дідом. Старша сестра героїні – Ольга давно поїхала в столицю, і родичі багато років не спілкуються. Сама Таня працює в місцевому музеї. Дні для неї тягнуться нудними і одноманітними буднями. Знайти собі супутника життя в їхньому містечку практично нереально, тому вона і не сподіватися зустріти свого прекрасного принца і змінити життя кардинальним чином. А так хочеться простого жіночого щастя, сім'ю і дітей. Але всі ці мріяння дівчата йдуть на другий план після того, як раптово і серйозно захворює дідусь.

Вмираючий родич просить онуку розшукати і привести Олю. Після відчайдушних пошуків Ольги, вона нарешті знаходиться і сестри зустрічаються. Перша неймовірно рада цій обставині, а сама Танюша вважає, що її сестричка непогано влаштована і живе за її мірками в розкішній квартирі. Все що пов'язано з Олиным існуванням у Москві викликає у провінціалки повний захват. Єдине, про що воліє не поширюватися близький їй чоловік, так це, ким вона працює? Сама наївна і довірлива Тетяна не надає цьому великого значення, так як знаходиться під враженням від довгоочікуваної зустрічі.

Серіал Красуні 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Красуні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Красуні 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Красуні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Красуні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Красуні (2014)