Терміново! Шукаю чоловіка (2011)

Фільм мелодрама «Терміново! Шукаю чоловіка (2011)»:

Лена проживає в провінції і працює лікарем у місцевій лікарні. Мати героїні серйозно стурбована тією обставиною, що її дочка досі не влаштувала своє особисте життя. І вирішує сама знайти гідного супутника улюбленому чаду. Підходяща кандидатура знайшла дуже швидко: Сергій Романович. Правда наречений зовсім немолодий, але це компенсується серйозністю намірів і пристойними доходами. Як би не заперечувала Олена, батько нічого не бажала слухати. І тоді героїня відкриває, свій головний секрет.

Вона показує свій паспорт, де стоїть штамп одруження і ім'я чоловіка Антон Кириллов. У той самий час той самий чоловік чекає свого призначення на дипломатичну службу після успішного закінчення МГИМО. Про теплом містечку клопочеться батько - відомий політик. І коли всі потрібні документи майже готові, спливає один нюанс, як виявилося Антон одружений. Сам же молодий чоловік практично не пам'ятає обраницю, адже вся та одружитися, авантюрна витівка його пустотливого дружка Станіслава. І ось, щоб усунути виниклу плутанину дівчина за наполяганням мами їде в Москву, а невідомий їй чоловік мчить до неї в містечко. Чим закінчиться цей вояж для кожного з них? А може це доля ?!

Дивитися фільм «Терміново! Шукаю чоловіка (2011)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Терміново! Шукаю чоловіка (2011) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Терміново! Шукаю чоловіка (2011) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Терміново! Шукаю чоловіка (2011)