Я — Ангіна (2013) всі серії

Мелодрама Я — Ангіна (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 августа 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал «Я — Ангіна (2013)»:

Головна героїня мелодраматичного фільму молода жінка Маруся, вона ж Ангіна для багатьох знайомих, проживає в невеликому провінційному містечку. З-за того, що в їхньому містечку важко з роботою, вона з чоловіком вирішує, що кращим виходом з положення, що створилося, буде пошук працевлаштування в столиці. Так Вася відправляється на заробітки в мегаполіс. Дуже скоро від чоловіка приходить радісна звістка, що дістався до місця призначення благополучно і вже знайшов собі високооплачувану роботу. Він пообіцяв, що дуже скоро повернеться додому з гарним заробітком.

Правда Маша, прекрасно знаючи свого непутящого чоловіка, серйозно занепокоїлася прочитаного. Адже збагатитися чесним шляхом за короткий термін нереально для простого трудяги, а це значить чоловік потрапив у якусь халепу, з якої його терміново потрібно витягувати. Не втрачаючи час на роздуми, вона збирає речі і їде. У місті племінниця сподівається зупинитися у тітки, яка не дуже рада її появи, але нічлігу родичці не відмовила. У той же день Маруся знайомиться з капітаном Чубарем, прийшовши у відділенні міліції. Оперативник знаходиться у не найкращому настрої з-за скандалу з дружиною не бажає відразу братися до пошуку зниклого громадянина. Але Ангіна переконує його, пообіцявши посприяти у примиренні з його коханою половиною.

Серіал Я — Ангіна (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я — Ангіна (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я — Ангіна (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я — Ангіна (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я — Ангіна (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я — Ангіна (2013)