Встигнути все виправити всі серії

Мелодрама Встигнути все виправити  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 лютого 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Встигнути все виправити »:

Головний герой мелодраматичного фільму успішний підприємець Єгор Годувальників отримує від долі в день свого сорокаріччя неприємна звістка. Після діагностики лікарі знаходять у нього серйозне і невиліковне захворювання, вирок не втішний – йому залишилося жити всього кілька місяців. Чоловікові важко повірити в почуте і після пережитого стресу він вирішує, що потрібно привести в порядок всі справи. І в першу чергу потрібно їхати до своїх рідних, які проживають в невеликому провінційному містечку – просити прощення і прощати. Він не бачився з родичами багато років і тепер відправляється до них.

Звичайно мати, сестра і племінник здивовані несподіваного візиту: сина, брата і дядька. Місто його дитинства практично не змінився. Правда він не очікував, що йому возвратившемуся в минуле належить зробити багато відкриттів про людей, з якими він був давно знайомий, але і про себе. За той короткий період, що він знаходиться там його звичне існування зміниться кардинальним чином. Він умудриться нажити собі чимало ворогів і зустріти ту єдину, з якою захотів би прожити довге і щасливе життя. Тільки от, як можна говорити про щастя, якщо твої дні полічені. Як же йому бути тепер?!

Серіал Встигнути все виправити 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Встигнути все виправити » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Встигнути все виправити 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Встигнути все виправити всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Встигнути все виправити онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Встигнути все виправити (2020)