1+1 вдома

Мелодрама 1+1 вдома  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
31 декабря 2013
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, мюзикл
Режисер:
Тривалість:
111 мин.

Фільм комедия, мюзикл «1+1 вдома »:

Предріздвяна суєта захоплює всіх. Потрібно до кінця грудня багато що встигнути зробити, а головне накупити подарунків всім рідним, друзям, що нікого не образити в це світле свято. Історія інтригуючого і комедійного сюжету відбувається в невеликому провінційному містечку, де вже щосили панує новорічна атмосфера. Несподівана звістка звалюється на батьків Михайла Скалкіна і Соні Мартинюк. Дорослим потрібно терміново виїхати.

Все відбувається так раптово, що вони похапцем доручають, своїх діток сусідам, з повною упевненістю, що ті відповідально підійдуть до їх прохання. Ніхто не здогадується, що сталася абсолютна плутанина, осічка і два підлітка залишилися під опікою у себе, без дорослого контролю. Так два підлітка Миша і Сонечка не очікують, що їм доведеться подбати про себе самим, не уявляючи, де шукати своїх зниклих рідних.

Ніби по злому року долі або пильній увазі авантюрних особистостей, якісь зухвалі грабіжники пригледіли собі чергових жертв саме тих будинків, в яких відсутні, на їхню думку, власники. Можна спокійно вивести все добро, і ніхто з оточуючих не помітить, що у них під носом відбувається нахабне пограбування. Адже зараз зайняті лише однією проблемою, як веселіше зустріти Різдво. Але злочинці ще не знають, що вони зіткнутися з потужним опором підприємливих і сміливих хлопців.

Дивитися фільм «1+1 вдома » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно 1+1 вдома онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм 1+1 вдома дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися 1+1 вдома онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » 1+1 вдома (2013)