Снігуронька проти всіх (2021)

Фільм комедия «Снігуронька проти всіх (2021)»:

У центрі сюжету комедійного фільму – «Снігуронька проти всіх» – успішний підприємець Євген Васін, якому нещодавно виповнилося 45 років. Він володар справді геніального розуму, який і свого часу допоміг йому власними силами заснувати свій бізнес і зробити так, щоб він почав стрімко процвітати. Щоправда, незважаючи на подібний розклад, чоловіка ніяк не можна назвати приємною людиною. Адже він має огидний характер, перетворюючи життя своїх рідних і підлеглих на справжній жах.

Незабаром настає довгоочікувана всіма новорічна ніч. І так вже виходить, що саме цього дня Васін примудряється збити на своєму автомобілі самого Діда Мороза. Однак через короткий період після цього він не тільки не вибачається, але також краде ялинку та їде з цього місця. Дід Мороз у шоці. Адже він ніяк не очікував такого відношення. Зважаючи на це, незабаром він вирішує покарати Євгена, переселивши його душу в тіло своєї Снігуроньки.

Дивитися фільм «Снігуронька проти всіх (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Снігуронька проти всіх (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Снігуронька проти всіх (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Снігуронька проти всіх (2021)