Снігуронька для дорослого сина (2007)

Мелодрама Снігуронька для дорослого сина (2007) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 декабря 2007
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
87 мин.

Фільм мелодрама «Снігуронька для дорослого сина (2007)»:

Валерія Володимирівна успішна бізнес-леді, яка керує великим рекламним агентством. Вона відповідальна і завжди справедлива керівниця, яку поважають підлеглі і люблять друзі. У неї завжди все під контролем, за винятком одного «але», їй ніяк не посміхнеться просте жіноче щастя. Героїня вже і не сподівається, що зустріне свого принца. Настає світле свято Різдва і Валерії в черговий раз доведеться зустрічати його на самоті. З нею відбувається щось неймовірне.

Жінка, привітавши своїх співробітників зі святом, збігає з веселої вечірки, сідає в авто і їде куди очі дивляться. Виїхавши за місто у неї глохне машина і це ще одна неприємність, яку вона ніяк не очікувала. На щастя неподалік виявився дачне селище. Замерзла і зневірена Валерія стукає в перший же будинок, де горіло світло. Двері відкриваються і перед нею стоїть її перша любов. Чоловік звичайно дізнається колишню кохану, запрошує увійти неждану гостю, для якої починається пора чарівництва, райдужного настрою, радості і чудес. Чекала вона цього? Відчувала? Зовсім ні, і як тепер бути з цим потоком сюрпризів, яка приготувала їй доля?

Дивитися фільм «Снігуронька для дорослого сина (2007)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Снігуронька для дорослого сина (2007) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Снігуронька для дорослого сина (2007) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Снігуронька для дорослого сина (2007) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Снігуронька для дорослого сина (2007)