Головне - встигнути

Мелодрама Головне - встигнути  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2007
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
89 хв.

Фільм мелодрама «Головне - встигнути »:

Матвій востаннє бачив свою єдину дочку Єлизавету дванадцять років тому. Тоді вона була нетямущий і пустотливий малятком, а повернулася примхливим підлітком максималістом. У неї тепер свої пріоритети, уявлення та принципи, як про навколишній її світ, так і про власний батьку, зокрема. Саме в той же період в місто повертається колишня подружка героя - Аліса, яка б домогтися запаморочливих кар'єрних і зіркових висот, ставши актрисою. Але зараз молода жінка переживає не найкращі часи і вважала за краще втекти від існуючих проблем в рідній приморське містечко.

Їй потрібен спокій і зміна обстановки, щоб обміркувати все і розібратися в своїх почуттях. Аліса сама знайшла Матвія і відновила дружні стосунки, а також знайомиться з Лізою. Всі провідні персонажі знаходяться на нелегкому шляху сумнівів і рішень: негаразди, сумніви і терзання. Вони намагаються зрозуміти один одного, підтримати: тато і дочка, а Аліса сподівається, що зможе знайти втрачене щастя. Вийти чи у них? Адже це так складно і хитко, але, якщо не спробувати, але не дізнаєшся. Завжди потрібно вірити, давати шанс, а ще вміти прощати!

Дивитися фільм «Головне - встигнути » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Головне - встигнути онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Головне - встигнути дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Головне - встигнути онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Головне - встигнути (2007)