Сьома пелюстка

Фільм мелодрама, комедия, детектив «Сьома пелюстка »:

Олександр, молодий хлопчина, який погоджується доглянути за розкішною дачею, розташоване на лазурному узбережжі, поки не повернеться власник. Першої ж ночі Сашу буде дивна метушня, на приватну територію проникають невідомі. Непроханими гостями виявляються мати-одиначка і її маленька дочка, які вирішили влаштувати в порожньому будинку. За іронією долі, жінка з дитиною залишаються без даху над головою і доводитися усіма можливими способами вирішувати цю складну проблему. Жалісливий герой входить у скрутне становище маленького сімейства і дозволяє їм ненадовго скласти йому компанія. Може за цей період Віра і зможе щось придумати.

Проходить небагато часу, і молоді люди відчувають крім симпатії щось більше, а дівчинка Аліса стає для Сашка кращим другом, з яким завжди весело і цікаво. Закохана парочка навіть не очікувала, який сюрприз піднесе їм доля після того, як хазяйська собака розкопає в саду закопаний скарб із золотими монетами. Любі впевнені, що це скарб. А раз вони знайшли його, то й він належить їм. На радощах молода людина вирушає в місто, щоб продати знахідку. Візит в перший ліпшій ломбард на його шляху, обертається для Олександра виром непередбачуваних випробувань.

Дивитися фільм «Сьома пелюстка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сьома пелюстка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сьома пелюстка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сьома пелюстка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сьома пелюстка (2007)