СидОренки - СидорЕнки всі серії

Мелодрама СидОренки - СидорЕнки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
28 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «СидОренки - СидорЕнки »:

Комедійна та інтригуюча історія розповість про двох звичайних сім'ях однофамільців, які жили собі і не підозрювали, що одного разу доля піднесе їм абсолютно приголомшливий сюрприз. Помилка, яку допустив 16 років тому медперсонал родового будинку бумерангів повернеться з минулого з несподіваною звісткою, що в кожному з цих сімейств випадково підмінили дитину, так як обидва новонароджених виявилися Сидоренко. Хто міг припустити, що медсестра переплутає Вову і Рому, одному з яких буде судилося зростати в достатку, багатства, а іншого в нужді.

Але справа навіть не в цьому, а в тому, що батьки з однієї й іншої сторони ніяк не можуть сприйняти цю інформацію і повірити в те, що відбувається. Адже по суті рідне чадо росло 16 років у чужих людей, а виховували вони підкидька. З цим треба якось змириться, тим більше хлопчики з обох сторін стали улюбленими і рідними кровиночками. Робити нема чого розум підказує, що потрібно сідати за стіл переговорів і вирішувати проблему і зараз не важливо, хто в якому статусі і з яким доходом. Олександр і Петро – батька, намагаються знайти спільну мову, як, втім, Ольга і Леся, неспокійні матусі. Як буде далі тепер залежить тільки від героїв, яких мимоволі поріднила саме життя.

Серіал СидОренки - СидорЕнки 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «СидОренки - СидорЕнки » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал СидОренки - СидорЕнки 40 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал СидОренки - СидорЕнки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися СидОренки - СидорЕнки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » СидОренки - СидорЕнки (2019)