У кроці від раю (2020) всі серії

Мелодрама У кроці від раю (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
16 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама, драма «У кроці від раю (2020)»:

«В кроці від раю» - новий мелодраматичний серіал російського виробництва, у центрі подій якого знаходиться сім'я Потаповых. На перший погляд це абсолютно звичайна життя, нічим особливим не відрізняється від більшості інших. Фінансовий достаток в сім'ї досить скромний, але члени сім'ї намагаються не впадати у відчай. Вони багато чого не можуть собі дозволити. Деякі їх бажання так і не виконуються через відсутність грошей. У них є таємні мрії, про яких вони намагаються не розповідати іншим членам сім'ї, щоб нікого не засмучувати. Незважаючи на деякі труднощі, сім'я прагне жити дружно. Сварки і непорозуміння в родині бувають вкрай рідко і виключно з вагомих причин. Але одного разу їх життя змінюється кардинальним чином.

Притому в той момент, коли вони менше всього цього чекали. Доля виявила до них прихильність і зробила їм подарунок – вони абсолютно випадково виграють в лотерею велику суму грошей. Для Потаповых це дійсно дуже велика сума, здатна багато чого змінити для кожного члена сім'ї. Вперше в житті героїв з'явилася реальна можливість втілити в життя абсолютно всі свої таємні мрії. Вони можуть пізнати смак шикарною і казкового життя. І саме так і відбувається з головними героями. Вони почали відвідувати багаті вечірки, каталися на шикарних автомобілях, обзавелися пристойними будинками. Перед ними були відчинені двері всі найкрутіших і модних вечірок і тусовок. Але поступово відносини між членами сім'ї почали змінюватися.

Кожен насолоджувався новим статусом, новим життям, купався в розкоші і багатстві. А все, що було дорого і цінно раніше, відійшло на другий план. Їх душі стали черствіти, вони стали холодними по відношенню один до одного. Кожен дбав про власні розвагах і насолодах. Прірва між колись близькими людьми стала стрімко зростати. Поступово вони ставали абсолютно чужими один одному. Кожен був зацікавлений лише собою і перестав помічати оточуючих. Сімейні цінності втратили свою силу. Гроші і багатство затуманили їх погляд, і вони розставили зовсім інші пріоритети. Але незабаром їм доведеться дізнатися, що щастя ніколи не залежало від грошей. У них і так було все необхідне, щоб бути щасливими. А не змогли оцінити цього по достоїнству. Чим закінчиться ця історія для кожного члена сім'ї? Чи залишаться вони задоволені тими змінами, що відбулися в їх житті, чи захочуть повернутися до колишнього способу?

Серіал У кроці від раю (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «У кроці від раю (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал У кроці від раю (2020) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У кроці від раю (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У кроці від раю (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У кроці від раю (2020)