Проспект оборони (2020) всі серії

Серіал кримінал, мелодрама «Проспект оборони (2020)»:

Головні герої серіалу – сімейство Потаповых. Вони являють собою середньостатистичну сім'ю, нічим особливо не виділяється серед натовпу інших сімей. Вони жили з такими ж труднощами і проблемами, що і більшість інших сімей. Фінансовий статок у родині був не великий, і, мабуть, саме це створювало найчастіше основну частину проблем. В іншому сім'я завжди жила в мирі і злагоді. Вони любили один одного, намагалися підтримувати рідних на всіх етапах життя. Будь-які сварки відбувалися виключно через брак грошей та власних нереалізованих очікувань. Вони завжди мріяли про щось більше. Їм хотілося жити в достатку, мати перспективи і можливості, бути фінансово благополучними осередками суспільства.

У кожного члена сім'ї були свої мрії, про яких вони мовчали, щоб не засмучувати інших і не нагадувати про труднощі. Але незважаючи на всі складнощі, в родині завжди цінувалися увага і турбота, розуміння і любов. Одного разу життя сім'ї Потаповых змінюється кардинальним чином. Можливо, доля вирішила зробити за терпіння і мужність. Потаповы несподівано виграли велику суму грошей в лотерею. Це стало для них шоком. Про таке вони могли тільки мріяти, а тепер це стало для них реальністю. Вони були по-справжньому щасливі цього несподіваного багатства. Вони згадали про всіх своїх мріях і захотіли відчути смак цієї розкоші і багатства. Їх чекала розкішна і чудова життя, як вони припускали. І спочатку дійсно так і було. Вони стали відвідувати круті та яскраві вечірки. Вони стали одягатися в кращих дизайнерських і брендових магазинах.

Вони обзавелися шикарними будинками і роз'їжджали на люксових автомобілях. Здавалося, що перед ними відкриті всі двері, і вони можуть дозволити собі все, що побажають. Нові знайомства відкрили перед головними героями нові і неймовірні можливості. Сім'я була просто щаслива в своїй новій життя. Але так тривало недовго. Поступово пристрасть від розкоші стихла, і вони помітили один неприємний для себе момент. Кожен був зацікавлений тільки в своїх задоволеннях, думав лише про себе. Вони перестали цікавитися життям інших членів сім'ї, забезпечуючи тільки себе задоволеннями і благами. Їх відносини в родині сильно змінилися, стали більш черствими і холодними. Живучи в бідності, вони і то розуміли один одного. А зараз їх взаємовідносин пішли довіру і теплота. Вони ставали абсолютно чужими один одному людьми. І в якийсь момент усвідомили, що ніякі багатства і гроші не здатні зробити щасливими, якщо поруч немає дорогих людей.

Серіал Проспект оборони (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Проспект оборони (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Проспект оборони (2020) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Проспект оборони (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Проспект оборони (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Проспект оборони (2020)