Кризовий центр всі серії

Мелодрама Кризовий центр  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
7 червня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма «Кризовий центр »:

Співробітники спеціального Кризового центру щодня надають підтримку жінкам, які постраждали від домашнього насильства. Починають, природно, з психологічної терапії. Через довірчі бесіди роблять так, щоб пацієнтки розуміли, чому недавно любили їх чоловіки проявляють агресію. Адже нещасним жертвам психологічного і фізичного насильства часто незрозуміло, чому чоловік піднімає руку на дружину і власних дітей. Особливо несподівано, що домашнє насильство виникає не тільки в сім'ях алкоголіків, наркоманів, бандитів та інших маргіналів.

Працівники Кризового центру звикли бачити скривджених і принижених клієнток навіть із зовні благополучних сімей. Ці жінки, яким нікуди бігти, змушені бути мовчазними і покірливими жертвами тиранів, які фізично сильніше і приносять багато болю дружинам. Спеціалізований центр є їхньою останньою надією на порятунок. Тут вони отримують не тільки тимчасовий притулок, а й психологічну допомогу. На такому рівні, що фахівці пропускають їх біль і проблеми через себе. Після всебічної терапії більшість героїнь починають життя заново. Кожна історія є драмою, повної гіркоти і неймовірного трагізму.

Серіал Кризовий центр 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Кризовий центр » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кризовий центр 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кризовий центр всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кризовий центр онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Кризовий центр (2021)