Колл-центр (2019) всі серії

Серіал триллер «Колл-центр (2019)»:

Дія гостросюжетного фільму відбувається в одній зі столичних висоток бізнес-центру. Тут на дванадцятому поверсі будівлі розташований телефонний центр інтернет-магазину для дорослих. Одного разу вранці, коли оператори прибувши в офіс збиралися приступити до своєї рутинної роботи, звичний процес зупиняє несподівана звістка від незнайомців. Колектив з 12 чоловік дізнається, що у них в приміщенні закладена бомба. Терористи представляються мимовільним заручникам, як «Тато» і «Мама».

Вони погрожують підірвати всіх присутніх у будь-який момент, якщо ті посміють послухатися їх і не виконувати їх вказівки. Люди налякані і перебувають у відчаї. Тим більше, що ніхто не знає про кризової ситуації, а це значить, що допомоги чекати нізвідки. Доведеться йти на поводу психопатів і не займатися самодіяльністю. Поки цокає бомба, хлопців і дівчина належить випробувати на собі абсолютну владу невидимих садистів. А ще вони дізнаються один про одного все найпотаємніше і особисте, про що навіть не підозрювали, працюючи поруч на протязі довгого часу. Але чи зможуть вони вирватися з цього пекельного кола страху і звільнитися або все закінчитися жахливою трагедією. Схоже обстановка загострюється!

Серіал Колл-центр (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Колл-центр (2019)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Колл-центр (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Колл-центр (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Колл-центр (2019)