Тихі люди (2018) всі серії

Мелодрама Тихі люди (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 февраля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Тихі люди (2018)»:

Головні герої гостросюжетного фільму п'ять чоловік, який ніколи не перетиналися між собою і зовсім не знайомі. Але після тих пережитих жахливих обставин в епіцентрі, яких вони виявляться, складно буде стверджувати, що вони не є друзями, по нещастю. Кожен з них отримує дивне повідомлення про багату спадщину від якогось благодійника. Але перш ніж вони набудуть законне право користування величезним станом їм доведеться зробити замовне вбивство. Пізніше в учасників складеться враження, що ляльковод відмінно знає тих, кого він запросив взяти участь в цьому жорстокому фарсі. Зрозумілим є одне, що всі ці люди за гроші готові на все.

І тільки одна з дівчат, немов випадково потрапила в компанію цих холоднокровних психопатів і мисливців за матеріальними благами. Почуте пропозицію відверто шокує її, та вона розповідає про все, що відбувається своєму чоловікові поліцейському. Тепер подружжю потрібно діяти швидко і рішуче. Перш потрібно знайти того самого організатора навіженої гри, поки не сталося необоротне. А для цього потрібно зрозуміти, що може пов'язувати молоду жінку з тим людини, якого їй замовили. Але перша ніяк не може простежити низку суджень і вгадати ребус, який пов'язав би її з цією нещасною жертвою.

Серіал Тихі люди (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тихі люди (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тихі люди (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тихі люди (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тихі люди (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тихі люди (2018)